Amazing Oriental Eindhoven is weer fris en bij de tijd. Bij de recente verbouwing van de oosterse supermarkt werd tegelijkertijd de complete koeltechniek vernieuwd. Vanuit Koning Koudetechniek konden we onze expertise van start tot finish kwijt.

Compleet nieuwe installatie van Koning Koudetechniek voor Amazing Oriental Eindhoven

Amazing Oriental Eindhoven, onder de rook van het Philips-stadion, stamt uit 2004. Het is één van de twintig vestigingen van Amazing Oriental, de grootste Aziatische supermarktketen van Nederland. De winkel is in de afgelopen periode compleet vernieuwd.
Met Koning Koudetechniek mochten we de gehele koeltechniek aan een update onderwerpen. Alle wandmeubelen, vrieskasten en koeleilanden en vrieseilanden hebben we vervangen door nieuwe exemplaren. Deze nieuwe meubels zijn voorzien van led verlichting, glasdeuren en ec-motoren. Daardoor blinken ze niet alleen uit in uitstraling. Ze zijn ook nog eens energie vriendelijk.
Ook achter de schermen konden we vanuit Koning Koudetechniek onze expertise laten spreken. De koelcellen en vriescellen in het magazijn hebben we voorzien van nieuwe verdampers. En de oorspronkelijke machinekamer werd door ons vervangen door een nieuw opgebouwde installatie, die CO2 als natuurlijk koudemiddel gebruikt. Die opbouw gebeurde overigens al zoveel mogelijk vooraf in onze Koning Koudewerkplaats in Bakel. Daardoor kon de winkelsluiting tot een minimum beperkt blijven. En dat kwam zowel de klanten als Amazing Oriental zelf natuurlijk uitstekend uit. Tot slot werd de hele koelinstallatie aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel voor 24/7 bewaking met afstandsbeheer. De zekerheid die we daarmee bieden maakt dit mooie project voor ons af.

 

Deel dit bericht: