De Coop supermarkt in het Gelderse Rossum is op slimme wijze omgebouwd naar de nieuwste Coop-formule. Koning Koudetechniek uit Bakel voorzag de winkel, met oog voor het budget, van een kwalitatief hoogwaardige koelinrichting. Op 26 oktober gingen de deuren officieel open.

Coop Rossum

Vernieuwde Coop Rossum dankzij creativiteit Koning Koudetechniek

“Bij het opnieuw inrichten van winkels is veel meer mogelijk dan soms wordt gedacht”, vertelt Marc de Koning van Koning Koudetechniek. “Ook met beperkte middelen kan een hoog kwaliteitsniveau gehaald worden. Door uitgekiend hergebruik van de bestaande installatie bijvoorbeeld, of door de inzet van gereviseerde koelmeubels.”
Bij de ombouw van de Coop supermarkt van de familie den Boer in Rossum deed het Bakelse installatiebedrijf beiden. Koning Koudetechniek baseerde de nieuwe koelinstallatie op de al aanwezige machinekamer, waarbij ook de bestaande koelcellen en vriescellen werden betrokken. Bij de winkelinrichting werd een deel van de wandmeubelen hergebruikt. Marc: “Die wandmeubelen zien er uit als nieuw, doordat we onder ieder schap led-verlichting hebben aangebracht.” Daarnaast richtte Koning Koudetechniek de winkel in met gereviseerde vrieskasten, eilanden en marketmeubelen en een gereviseerd wandmeubel. Tot slot werden installatie en meubels aangesloten op de Koning Koudemeldkamer in Bakel, waardoor een foutloze werking continu online bewaakt en gemonitored wordt. Marc: “Dankzij onze creatieve werkwijze konden we met een beperkt budget toch een kwalitatief hoogwaardige installatie opleveren. Dat levert de familie den Boer een mooie nieuwe winkel op volgens de nieuwste Coop-formule. En wij hebben er weer een tevreden klant bij.”

Klik hier voor foto's van de winkel.

 

 

Deel dit bericht: