Nieuw-Vossemeer is een nieuwe supermarkt rijker. Op 19 januari opende de compleet verbouwde Spar haar deuren in het Brabantse dorp. Koning Koudetechniek verzorgde de koel- en vriestechniek. Het Bakelse installatiebedrijf leverde bovendien een beeldbepalende bijdrage aan de inrichting van de nieuwe Spar 3.0.

Spar 3.0 dankzij Koning Koudetechniek

De Spar in Nieuw-Vossemeer wisselde begin januari van eigenaar. De jonge supermarktondernemer Rik Prop wilde een verse start maken en bouwde de winkel compleet om naar de allernieuwste Spar 3.0 formule.
Koning Koudetechniek had een belangrijke inbreng bij de totstandkoming van het nieuwe winkelbeeld. Het Bakelse installatiebedrijf plaatste compleet nieuwe koelmeubelen en vriesmeubelen. En ook alle stekkerklare koelmeubelen kwamen uit Bakel.
De koel- en vriesmeubelen worden aangestuurd door een koel/vriesinstallatie die door Koning Koudetechniek nieuw werd samengebouwd. Uit kostenoverwegingen werd hierbij de bestaande condensor een tweede leven gegund. Vanuit datzelfde oogpunt werden er gereviseerde koel- vriescellen opgebouwd in het magazijn.
Na de officiële opening, op 19 januari, houdt de inbreng van Koning Koudetechniek echter niet op. De Spar in Nieuw-Vossemeer is online aangesloten op de Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor is de kersverse supermarkteigenaar verzekerd van 24-uurs bewaking en registratie van de gehele koelinstallatie. En kan hij, behalve een frisse start, ook een zorgeloze start maken.

Neem hier een kijkje in de winkel.

Deel dit bericht: