De Spar in Leuth heeft een metamorfose ondergaan. De buurtsupermarkt is helemaal ingericht volgens de frisse en moderne Spar 3.0 formule. Koning Koudetechniek uit Bakel realiseerde dankzij slimme oplossingen een koelinstallatie die past binnen de wensen van de eigenaar.

Vernieuwde Spar dankzij slimme aanpak van Koning Koudetechniek

“De familie Looijschelder is eigenaar van diverse Spar winkels in de regio Nijmegen”, vertelt Geert de Koning van het Bakelse installatiebedrijf Koning Koudetechniek. ”Voor de verbouwing van de Spar in Leuth werd ons gevraagd mee te denken in budgetair gunstige oplossingen. Revisie van de installatie en bestaande meubels biedt dan mooie mogelijkheden.”
Koning Koudetechniek beschikt in Bakel over een ruime werkplaats. Het installatiebedrijf demonteerde diverse onderdelen van een Nijmeegse Spar vestiging van de familie Looijschelder. Koelmeubelen en vriesmeubelen werden in Bakel gereviseerd en voorzien van led-verlichting. Ook de bestaande machinekamer werd in de Bakelse werkplaats aangepast en gemoderniseerd. Vervolgens werden de meubels en de machinekamer ter plaatse in Leuth gemonteerd. De frisse nieuwe inrichting van de Spar 3.0 maakte Koning Koudetechniek compleet met nieuwe stekkerklare meubelen en een nieuw wandkoelmeubel.
Zoals de meeste projecten van Koning Koudetechniek werd ook de Spar in Leuth aangesloten op de Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor wordt de werking van gehele koelinstallatie 24 uur per dag, zeven dagen per week, bewaakt en geregistreerd.
Geert: “De Spar in Leuth is een mooi voorbeeld van hoe met een beperkt budget toch een compleet nieuwe winkel gerealiseerd kan worden. De inrichting is geheel volgens de laatste Spar-standaard en de hele installatie is up-to-date. De eigenaar hoeft zich ook in de toekomst geen zorgen te maken over een betrouwbare werking.”

Klik hier om een kijkje te nemen in de winkel.

Deel dit bericht: