Een nieuwe Jan Linders supermarkt in Sittard is door ons voorzien van speciaal ontworpen koelmeubels, diepvrieseilanden en diepvrieskasten. Met veel aandacht aan milieuvriendelijke techniek en energiezuinigheid. En 24/7 monitoring.

Jan Linders Sittard

Speciaal ontworpen koelapparatuur voor een milieuvriendelijke en energiezuinige Jan Linders supermarkt in Sittard.

Een nieuwe Jan Linders supermarkt in Sittard is door ons voorzien van speciaal ontworpen koelmeubels (voor een groots verseiland), diepvrieseilanden en diepvrieskasten, helemaal afgestemd op het karakter van de winkel.

In dit vernieuwde winkelconcept van Jan Linders (zoals dat gerealiseerd is in de nieuwe winkel aan de Industriestraat in Sittard) is ook bijzonder veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke techniek en energiezuinigheid. Bij alle koelmeubels en diepvriesapparatuur maken we gebruik van CO2 (als koudemiddel R744). CO2 is een natuurlijk koudemiddel en heeft een lage GUP (global warming point, tast de ozonlaag niet aan). Daarnaast is het niet brandbaar en ook niet explosief. In tegenstelling tot chemische koudemiddelen is CO2 niet schadelijk voor het milieu.

De warmte die de koelmeubels, de diepvrieseilanden en de diepvrieskasten produceren wordt, via een warmtewisselaar, gebruikt om heel milieuvriendelijk de winkel met luchtverwarming te verwarmen.

En om een optimale en bedrijfszekere werking van de apparatuur te waarborgen, worden alle koelmeubels en diepvriesapparatuur door ons constant 24/7 op afstand gemonitord en waar nodig geregeld. Daardoor worden storingen ondervangen en is (klantonvriendelijke) service ter plekke praktisch niet nodig.

De nieuwe supermarkt in Sittard is een mooi voorbeeld hoe wij door het toepassen van geavanceerde techniek een ‘groen’ winkelconcept probleemloos helpen realiseren.

 

Deel dit bericht: