Supermarktmanager Niels van Schaijk kan zijn klanten vanaf 14 maart weer welkom heten in een compleet gemoderniseerde Jan Linders. Met Koning Koudetechniek mochten we de Wijchense ondernemer helpen bij die verbouwing van zijn winkel, die veel verder reikte dan het plaatsen van nieuwe meubels alleen.

Jan Linders in Wijchen profiteert van complet nieuwe koeltechniek uit Bakel

De Jan Linders supermarkt in de Wijchense wijk Homberg is geheel vernieuwd. Sinds de heropening op 14 maart profiteren klanten onder meer van een kookeiland en een bakkersafdeling die verse broodjes serveert. In de winkel vallen direct de koelmeubelen op die we vanuit Koning Koudetechniek mochten leveren. Die zijn allemaal voorzien van voltransparante deuren met dubbelglas, waardoor alle producten overzichtelijk en aantrekkelijk gepresenteerd worden.
Minder opvallend, maar daardoor niet minder tekenend, zijn de werkzaamheden die we met Koning Koudetechniek achter de schermen mochten uitvoeren. Tijdens de verbouwing vernieuwden we de complete koeltechniek. We plaatsten een nieuwe koel- en vriesinstallatie die CO2 als milieuvriendelijk koelmiddel gebruikt. Die installatie werd door ons bovendien voorzien van warmteterugwinning. De vrijkomende warmte wordt gebruikt om de winkel te verwarmen door middel van luchtverwarming. Ook de aansturing van de regeltechniek achter die verwarming installeerden we vanuit Koning Koudetechniek. De bestaande vloerverwarming kon daardoor komen te vervallen, net als de inpandige gasaansluiting. Een gascooler op het dak konden we hergebruiken. Wel pasten we hier de nieuwe techniek op aan.
Daarnaast legden we een direct lijntje tussen de installatie in Wijchen en onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. De winkel is daardoor verzekerd van 24/7 bewaking en monitoring.

Deel dit bericht: