In Bakel is een nieuwe winkel volgens de Jumbo Large formule gebouwd met een winkeloppervlakte van 1600 m². Voor het omvangrijke versplein in de winkel hebben wij alle koeleilanden en koelvitrines geleverd. Plus diepvrieseilanden en diepvrieskasten. Met veel aandacht aan milieuvriendelijke techniek en energiezuinigheid. En 24/7 monitoring.

Jumbo Bakel

Jumbo Large in Bakel, optimale winkelbeleving en energiezuinigheid gaan probleemloos samen.

Jumbo Large is een nieuwe formule van Jumbo met foodmarktelementen. In Bakel is een nieuwe winkel volgens deze formule gebouwd met een winkeloppervlakte van 1600 m². Het foodmarkt-concept, met de nadruk op vers, is vertaald naar een middelgrote winkel. De nieuwe supermarkt is de grootste in de directe omgeving en zal naar verwachting klanten trekken uit Gemert, Deurne en Helmond.

Voor het omvangrijke versplein in de winkel hebben wij alle koeleilanden en koelvitrines geleverd. Bij het ontwerp hebben we uiteraard de verschillende elementen optimaal afgestemd op de producten. Daardoor is een zeer aantrekkelijke winkelomgeving ontstaan. Maar daarnaast is er (ook voor de vrieskasten) veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid. Zoveel mogelijk maken we gebruik van CO2 (als koudemiddel R744). Een natuurlijk koudemiddel, niet brandbaar, niet explosief en tast de ozonlaag niet aan. En niet schadelijk voor het milieu (in tegenstelling tot traditionele, chemische koudemiddelen).

Voor het verwarmen van de winkel (met luchtverwarming) wordt gebruik gemaakt van de warmte die de koelmeubels, de diepvrieseilanden en de diepvrieskasten produceren. Een zeer milieuvriendelijke methode.

En om een optimale en bedrijfszekere werking van de apparatuur te waarborgen, worden alle koelmeubels en diepvriesapparatuur door ons constant 24/7 op afstand gemonitord en waar nodig geregeld. Daardoor worden storingen ondervangen en is (klantonvriendelijke) service ter plekke praktisch niet nodig.

Jumbo streeft er naar om haar winkels zo ‘groen’ mogelijk te maken, dus energiearm, duurzaam en met oog voor het milieu. Wij zijn er trots op dat wij met onze geavanceerde installaties daar aan bij kunnen dragen.

 

 

Deel dit bericht: