In Oeffelt is een compleet vernieuwde Spar geopend. Sinds begin september gaat de supermarkt verder in de nieuwe Spar 3.0 formule. Installatiebedrijf Koning Koudetechniek uit Bakel dacht mee in kostenbesparende oplossingen. Tijdens de verbouwing én richting toekomst.

Koning Koudetechniek helpt Oeffeltse Spar naar duurzame toekomst

Op 6 september opende Spar in Oeffelt van ondernemer Kim Boere, opnieuw haar deuren. Na een complete verbouwing is de supermarkt, in de Spar 3.0 formule, weer helemaal klaar voor de toekomst. Koning Koudetechniek had een beeldbepalende inbreng bij die verbouwing. Het Bakelse installatiebedrijf richtte de winkel in met deels nieuwe en deels gereviseerde koelmeubelen en vriesmeubelen.
Ook in het magazijn is de hand van Koning Koudetechniek zichtbaar. De koelcellen en vriescellen werden voorzien van nieuwe verdampers. Daarnaast bracht Koning Koudetechniek de koeltechniek weer helemaal up to date. Een aantal losse machines, die voorheen voor de koeling van de koel- en vriesmeubels zorgden, werd door Koning Koudetechniek vervangen in een gereviseerde machinekamer. Dat levert Spar Boere een enorme energiebesparing op. Tot slot werd de installatie online verbonden met de Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor geniet de supermarkt de zekerheid van 24/7 bewaking. Spar Boere is, kortom, getransformeerd in een toekomstbestendige en duurzame supermarkt. Dankzij het meedenken van Koning Koudetechniek gebeurde dat bovendien tegen aanvaardbare kosten.

Deel dit bericht: