De Nettorama in Bergen op Zoom heeft een verfrissende gedaantewisseling ondergaan. Mede dankzij onze inbreng is de supermarkt weer helemaal bij de tijd. Vanuit Koning Koudetechniek hielpen we bovendien de verbouwingstijd te beperken tot twee weken. 

Snelle ombouw Nettorama met hulp van Koning Koudetechniek

De Nettorama aan de Antwerpsestraat in Bergen op Zoom heeft een flinke boost gekregen. Na een verbouwing van twee weken ging de supermarkt op 21 september opnieuw open voor publiek. De winkel voldoet met een nieuwe vloer, een nieuw plafond en nieuwe meubels weer helemaal aan de uitstraling en het comfort die passen bij deze tijd.
Met Koning Koudetechniek leverden we een belangrijke bijdrage aan die verbouwing. We richtten de winkel geheel in met nieuwe koelmeubelen en vriesmeubelen. Aircosystemen uit Bakel zorgen voor een aangename temperatuur bij de kassa’s, de groenteafdeling, in de kantine en in de kantoorruimtes. In het magazijn plaatsten we nieuwe koelcellen en vriescellen. En ook het leidingwerk en de machinekamer, die de koelinstallatie herbergt, werden door ons gemonteerd.
Door de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren hielpen we bij Koning Koudetechniek de sluitingstijd te beperken. Zo monteerden we de leidingbaan al vooraf. En de cellen in het magazijn plaatsen we al voor de eigenlijke verbouwing plaatsvond.
Tot slot werd de hele koelinstallatie aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daarmee wordt de werking 24/7 online gemonitored en bewaakt. De Nettorama in Bergen op Zoom is in alle opzichten klaar voor de toekomst.

 

Deel dit bericht: