Een supermarkt in korte tijd compleet verbouwen? Bij Koning Koudetechniek draaien we er onze hand niet voor om. Binnen tien dagen richtten we de Jan Linders in Heerlerheide compleet in met nieuwe koelmeubels en vriesmeubels en een nieuwe koelinstallatie. Het gaat te ver om het een koud kunstje te noemen. Maar mogen we het wel een Koning Koude-kunstje noemen?

Snelle verbouwing Jan Linders Heerlerheide; een Koning Koude kunstje?

De Jan Linders in Heerlerheide is compleet vernieuwd. Sinds de opening eind oktober voldoet de supermarkt aan de nieuwste Jan Linders formule. De winkel heeft een ruim versaanbod met aandacht voor streekproducten en beschikt over een centraal gelegen delicatesse eiland. Bijzonder hierbij is dat de gehele verbouwing slechts tien dagen in beslag nam. Vanuit Koning Koudetechniek hadden we flinke bijdrage bij die ‘flits’-ombouw. Op de eerste plaats demonteerden we de oude inventaris. Tegelijkertijd plaatsten we nieuwe en moderne koelmeubelen en vriesmeubelen, geheel in de nieuwste stijl van Jan Linders. Sterker nog, de door ons geleverde meubels zijn allemaal voorzien van dubbelglasdeuren, waarmee we met Koning Koudetechniek uniek zijn in de markt. Voor de koeling van die meubels zorgt een compleet nieuwe koelinstallatie. Die installatie was door ons voorafgaand aan de verbouwing al zoveel mogelijk opgebouwd in onze werkplaats in Bakel. Dat geldt ook voor alle leidingen. Het voordeel is natuurlijk dat we ter plekke snel te werk konden gaan. Die installatie draait trouwens op het natuurlijke koudemiddel CO2 en beschikt over een warmtewisselaar. Daarmee kunnen we de restwarmte gebruiken voor verwarming van de winkel; dubbel duurzaam dus.
Tot slot werd de gehele installatie aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor wordt de werking 24 uur per dag online bewaakt en gemonitored. Want een snelle verbouwing realiseren is één ding, bij Koning Koudetechniek denken we ook altijd aan zekerheid voor de lange termijn.

Deel dit bericht: