Een aangename temperatuur voor iedere woon- en werkomgeving: Koning Koudetechniek regelt dat voor u. Met een aangenaam binnenklimaat voelen medewerkers zich prettiger, stijgt de productiviteit en daalt het ziekteverzuim. Investeren in airconditioningsystemen is een investering die zich op termijn altijd terugbetaald. Met Koning Koudetechniek haalt u een ervaren specialist in huis voor het ontwerpen en installeren van uw airco. Het compleet ontzorgen van klanten staat bij ons voorop. Pas als het systeem feilloos werkt, is het project voor ons gereed.

Wandmodellen - 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing

Daikin

Daikin realiseert energiezuinige en kostenbesparende comfortoplossingen. 
U kunt kiezen tussen een basis wandmodel  of een stijlvol wandmodel. Beide met diverse functies voor verhoging van het comfort en verlaging van het energieverbruik. Hieronder diversen redenen waarom u zou kiezen voor deze modellen.

Productkenmerken:

  • 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt.
  • ​Fluisterstille werking van binnenunit: de "Silent"-knop op de afstandsbediening vermindert het bedrijfsgeluid van de binnenunit met 3dBA
  • Fluisterstille werking van buitenunit: de "silent"-knop op de afstandsbediening vermindert het bedrijfsgeluid van de buitenunit met 3dBA om de rust in de buurt niet te verstoren.
  • De afwezigheidsfunctie houdt de binnentemperatuur tijdens uw afwezigheid op het ingestelde comfortniveau en bespaart zo energie
  • Het Droogprogramma vermindert de luchtvochtigheid zonder schommelingen in kamertemperatuur
  • De bewegingssensor levert een energiebesparing op in onbezette ruimten: wanneer er niemand in de kamer aanwezig is, schakelt de unit na 20 minuten naar de energiespaarstand over. Zodra er iemand in de kamer komt, wordt de unit opnieuw opgestart.
  • De nachtmodus spaart energie door afkoeling of opwarming in de nachtelijke uren te voorkomen
  • Online-bediening (optioneel): bedien uw binnenunit van om het even waar via een smartphone, laptop, pc, tablet of touchscreen.

Deel deze pagina: