Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Coop Rossum

Vernieuwde Coop Rossum dankzij creativiteit Koning Koudetechniek

Dankzij een slimme werkwijze konden we met Koning Koudetechniek de ombouw van de Coop supermarkt in het Gelderse Rossum optimaal mee vormgeven. Met oog voor het budget voorzagen we de winkel van een kwalitatief hoogwaardige koelinrichting. Op 26 oktober gingen de deuren van de supermarkt, gebouwd in de nieuwste Coopformule, officieel open.
Bij het opnieuw inrichten van winkels is veel meer mogelijk dan soms wordt gedacht. Daar weten we bij Koning Koudetechniek alles van. Ook met beperkte middelen kan een hoog kwaliteitsniveau gehaald worden. Bijvoorbeeld door uitgekiend hergebruik van de bestaande installatie of door de inzet van door ons gereviseerde koelmeubels.
Bij de ombouw van de Coop supermarkt van de familie den Boer in Rossum deden we allebei. We baseerden onze koelinstallatie op de al aanwezige machinekamer, waarbij we ook de bestaande koel- en vriescellen betrokken. Bij de winkelinrichting werd een deel van de wandmeubelen hergebruikt. Doordat we led-verlichting aanbrachten onder de schappen van die wandmeubelen ogen ze als nieuw. Daarnaast richtten we de winkel in met gereviseerde vrieskasten, eilanden en marketmeubelen en een gereviseerd wandmeubel. Tot slot werden installatie en meubels aangesloten op onze Koning Koude-meldkamer in Bakel, waardoor we de werking continu online kunnen bewaken en monitoren. Dankzij een creatieve werkwijze konden we zo, met een beperkt budget, toch een kwalitatief hoogwaardige installatie opleveren. Wij feliciteren de familie den Boer met haar vernieuwde supermarkt, een Coop om trots op te zijn. En wij zijn er zelf natuurlijk trots op dat we er weer een tevreden klant bij hebben.

Deel deze pagina: