Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Dagwinkel America

Koning Koudetechniek helpt bij behoud supermarkt in America

Nadat de vorige supermarkt in America haar activiteiten moest stoppen trok een aantal inwoners aan de bel. Dankzij hun inspanningen werd eind september Dagwinkel America geopend. Vanuit Koning Koudetechniek installeerden we met beperkt budget een compleet en volwaardig koel-vriesinstallatie.
In april sloot de Spar in America noodgedwongen haar deuren. Omdat de verkopen terugliepen was de winkel niet meer levensvatbaar. Op initiatief van een aantal inwoners onderzocht Stichting Brood op Plank de mogelijkheid om toch een supermarkt open te houden in het Limburgse peeldorp. Met succes; eind september werd Dagwinkel America op feestelijke wijze geopend. Met Koning Koudetechniek dachten we mee in budgetvriendelijke oplossingen. Zo is de winkel ingericht met gereviseerde koelmeubelen en vriesmeubelen. Die doen zeker niet onder voor nieuwe meubels, ze zijn allemaal naar de nieuwste stand van de techniek gebracht. Dat betekent bijvoorbeeld dat ze voorzien zijn van LED-verlichting en glasdeuren, waardoor alle producten aantrekkelijk worden gepresenteerd. Voor de koeling van die meubels plaatsten we een compacte en koel-vriesinstallatie op het buitenterrein. Die installatie zal trouwens niet zomaar stilvallen. De installatie wordt namelijk 24 uur per dag online bewaakt door onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Bij Koning Koudetechniek kijken we altijd verder dan de meest gangbare oplossing. En dat levert vaak verrassende mogelijkheden op. 

Deel deze pagina: