Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Dagwinkel Dorst

Dagwinkel Dorst dankzij maatwerk van Koning Koudetechniek

Het Brabantse Dorst is een bijzondere supermarkt rijker. Zorggroep Amarant opende op 2 februari de deuren van de Dagwinkel, een supermarkt waarin cliënten ervaring kunnen opdoen. Wij zijn bij Koning Koudetechniek trots op de bijdrage die wij mochten leveren; een complete koelinstallatie op maat.

De Amarant Groep, met hoofdzetel in Tilburg, biedt ondersteuning aan mensen met een veelal verstandelijke beperking. In Dorst opende de zorggroep een kleinschalige supermarkt. Cliënten van Amarant kunnen in de Dagwinkel werk- en winkelervaring opdoen.
Door de beperkte winkeloppervlakte moesten we met Koning Koudetechniek echt maatwerk leveren in de Dagwinkel. Onze koel- en vriesinstallatie hebben we samengebouwd in een hele kleine ruimte. Dat was praktisch gezien bijna onmogelijk. De installatie hebben we bovendien voorzien van een stille koelmachine, waardoor het winkelend publiek en de medewerkers geen last hebben van bijgeluiden.
De winkel zelf richtten we in met moderne en efficiënte koel- en vriesmeubelen. Die meubels zijn voorzien van deuren met dubbel glas. Dat vermindert aan de ene kant energieverlies. Daarnaast voorkomt het condensvorming, waardoor de producten beter zichtbaar zijn. En dat bevordert natuurlijk de verkoop. De meubels hebben bovendien led-verlichting onder de schappen, wat ook al bijdraagt aan een aantrekkelijke productpresentatie.
Ter plaatse in het magazijn bouwden we met Koning Koudetechniek een nieuwe koel- en vriescel op. En ook dat was, mede door de beperkte ruimte, maatwerk.
Tot slot werd de Dagwinkel in Dorst aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor is 24-uurs bewaking en registratie van de gehele koelinstallatie gewaarborgd. Kleinere projecten zijn bij Koning Koudetechniek namelijk net zo belangrijk als de grote. En daar horen dezelfde garanties en service bij. Dagwinkel Dorst dankzij maatwerk van Koning Koudetechniek.

 

Deel deze pagina: