Koning Koudetechniek is importeur van het kwaliteitsmerk JBG-2 meubelen. Wij bieden u veel verschillende designs van onder andere lage en hoge koelmeubelen, wandkoelmeubelen, toonbanken, verschillende diepvrieskasten en vrieseilanden. We leveren de koel- en vriesmeubels stekkerklaar bij u af. Alle designs zijn voorzien van mooie lijnen, zeer hoge kwaliteit en een prachtige look & feel door het moderne design. Dankzij ons brede aanbod kunnen we aan elke vraag voldoen. Natuurlijk verzorgen we ook maatwerk.

Dela Veldhoven

Het juiste klimaat bij het laatste afscheid dankzij Koning Koudetechniek

In Veldhoven heeft Dela het intieme uitvaartcentrum en crematorium De Hoge Boght opgericht. Nabestaanden kunnen er in een sfeervolle, groene omgeving afscheid nemen van hun dierbaren. Met Koning Koudetechniek voorzagen we het hele complex van een passend klimaatsysteem.

Het gloednieuwe uitvaartcentrum en crematorium De Hoge Boght in Veldhoven is kleinschalig van opzet, maar biedt bezoekers alle ruimte om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. Grote raampartijen zorgen voor veel daglicht en bieden uitzicht op de groene omgeving. Een lichte inrichting draagt bij aan het sfeervolle karakter.
Wij zorgden met Koning Koudetechniek voor een klimaatsysteem dat past bij de sfeer die Dela bij de bouw van De Hoge Bocht voor ogen had. Alle ruimtes werden door ons voorzien van in totaal 17 in het plafond weggewerkte klimaatunits. Daardoor profiteren niet alleen de bezoekers, maar ook de medewerkers van Dela van het hoogwaardige VRV klimaatsysteem dat we met Koning Koudetechniek aanlegden. Met dat airconditioningsysteem kan elke ruimte zowel gekoeld, verwarmd als geventileerd worden. Omdat die ruimtes verschillen in gebruik en bezetting voorzagen wij ze van afzonderlijke bedieningen. Hierdoor kan per ruimte het gewenste binnenklimaat worden ingesteld. Bovendien is het hele systeem centraal te bedienen met een iTouch Manager of via het BACNet gebouwautomatiseringssysteem.
Bij Koning Koudetechniek zijn we gespecialiseerd in het scheppen van het juiste klimaat. Ook bij het laatste afscheid.

Deel deze pagina: