Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Emté Den Bosch

We hebben met Koning Koudetechniek de complete koelinstallatie van de nieuwe Emté-supermarkt in Den Bosch ingericht. Op zaterdag 7 mei werd de winkel, de 133e Emté-vestiging en de vijfde volgens de Emté 3.0 formule, feestelijk geopend. Ook voor ons was dat een bijzonder moment.

De Emté in het Paleiskwartier in Den Bosch is de vijfde Emté in de nieuwe 3.0 formule. Emté noemt het zelf ‘een speciaalzaak met de prijzen van een supermarkt’. En dat is te zien. Het is allesbehalve een standaard supermarkt. De winkel is ruim van opzet en heeft een hoogwaardige uitstraling. Wij vonden het bij Koning Koudetechniek ook een bijzonder project.

We werkten natuurlijk al voor alle andere supermarkt-formules, maar dit is de eerste Emté-supermarkt op ons portfolio. Contacten met Emté hadden we al. Maar nu kwamen we in beeld omdat we deze winkel vorig jaar tot versmarkt hebben omgebouwd. De bestaande koelinstallatie, de machine-kamer, de koelcellen en alle andere koel- en vriesmeubelen kwamen dus al van ons af. Een groot voordeel was dat we daardoor precies wisten hoe alles in elkaar stak.

Tijdens de verbouwing van anderhalve week pasten we onder meer het leidingwerk aan. Daarnaast werden nieuwe koelmeubelen geplaatst en werden de bestaande meubelen door ons gereviseerd. Omdat de Emté 3.0 formule veel met RVS werkt, hebben we de meubelen daar ook op aangepast. Tot slot is het mooi dat er geen enkele leiding in de winkel ligt. Onder de supermarkt is een parkeergarage. Daar staat de machinekamer en alle leidingen hangen tegen het plafond. We konden ze precies onder de koel- en vriesmeubelen laten uitkomen.Wij vinden bij Koning Koudetechniek dat het in alle opzichten een hele mooie en overzichtelijke winkel is geworden.

Deel deze pagina: