Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Jan Linders Echt

Koning Koudetechniek bouwt Echtse Jan Linders om

De ombouw van een supermarkt is vaak een kwestie van een hele strakke planning. De Jan Linders in Echt werd binnen tien dagen compleet vernieuwd. Met Koning Koudetechniek verzorgden we de inrichting en de nieuwe koel- en klimaatinstallatie. Die installatie bouwden al zoveel mogelijk vooraf op.

De Jan Linders in Echt onderging een metamorfose. Binnen tien dagen werd de winkel geheel vernieuwd. Met Koning Koudetechniek leverden wij een belangrijke bijdrage aan die verbouwing, die flexibiliteit en meedenken van ons vroeg. Tijdens de winkelsluiting richtten we de supermarkt compleet in met nieuwe koel- en vriesmeubelen. Die meubels kregen LED-verlichting en dubbele glasdeuren, waardoor alle producten aantrekkelijk worden gepresenteerd. In het voortraject vervingen wij al de koel- en vriescellen in het magazijn voor nieuwe cellen. De machinekamer bouwden we vooraf op in onze Koning Koude-werkplaats in Bakel, zodat we ook deze al konden vervangen terwijl de winkel nog in bedrijf was. Die koelmachine voorzagen we bovendien van een warmtewisselaar. De vrijkomende warmte kan daardoor worden hergebruikt voor de luchtverwarming in de winkel. Zoals de meeste van onze projecten kreeg ook de Jan Linders in Echt een online aansluiting op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Dat garandeert 24/7 monitoring en registratie van de installatie. Bij de Jan Linders kan daardoor met vertrouwen naar de toekomst gekeken worden. 

Deel deze pagina: