Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Jan Linders Helmond

Na een efficiënte verbouwing is de nieuwe Jan Linders aan de Dijksestraat in Helmond op 14 april officieel geopend. Wij hadden met Koning Koudetechniek een mooie rol bij die verbouwing, die nauwelijks een week in beslag nam. Dankzij onze installatie worden in de toekomst alle verswaren gekoeld, én wordt de winkel verwarmd. Milieuvriendelijk en veilig.

Kern van onze koel-, vries- en verwarmingsinstallatie vormt een machinekamer, die we bij Koning Koudetechniek in eigen huis hebben ontwikkeld. Die installatie werkt op CO2, waardoor alle koel- en vriesmeubelen milieuvriendelijk worden gekoeld. De warmte die daarbij vrijkomt kunnen we gebruiken om de winkel tot op de graad nauwkeurig te verwarmen.

De machinekamer, het complete leidingwerk en alle koel- en vriesmeubelen hebben we voorafgaand aan de verbouwing in onze eigen werkplaats in Bakel voorbereid. Daardoor konden we ons werk binnen een week voltooien. En precies zoals Jan Linders het wilde hebben. Elke winkel vraagt namelijk een inrichting op maat. Onze leverancier kan ieder koel- en vriesmeubel vanaf tekening leveren. Wij zorgen bij Koning Koudetechniek voor een perfect passende installatie.

Bij de oplevering houdt ons werk niet op. In de KoningKoude meldkamer in Bakel kunnen we de hele installatie van Jan Linders 24 uur per dag, 7 dagen per week, in het oog houden. Indien nodig grijpen we op afstand direct in, in uitzonderlijke gevallen sturen we één van onze servicemonteurs naar Helmond. Het ergste wat ons namelijk kan overkomen is dat iemand in de winkel iets niet kan kopen omdat onze koel- vriesmeubelen niet goed functioneren.

Deel deze pagina: