Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Jan Linders Lent

Koning Koudetechniek helpt Jan Linders bij realisatie nood-supermarkt

Bijzondere omstandigheden vragen om bijzondere oplossingen. Door een brand tijdens nieuwjaarsnacht werd de Jan Linders in Lent volledig verwoest. Op 21 maart opende pal naast de oude, gunstig gelegen locatie een nood-supermarkt haar deuren. Met Koning Koudetechniek leverden wij een fikse bijdrage aan de totstandkoming van de tijdelijke winkel, die nauwelijks een week in beslag nam.

De Jan Linders supermarkt in het Gelderse Lent is één van de bestlopende winkels van het concern. Dat komt onder meer door de centrale ligging, de goede bereikbaarheid en het ruime aantal parkeerplaatsen. Nadat een brand de winkel tijdens nieuwjaarsnacht volledig in de as legde, ontstond daarom het plan om snel een noodsupermarkt op te richten, zo dicht mogelijk bij de oorspronkelijke locatie. Op 21 maart opende die tijdelijke Jan Linders haar deuren. De bouw betekende een waar huzarenstukje. Om de klanten zo snel mogelijk weer op hun vertrouwde locatie te kunnen bedienen, werd de noodsupermarkt in amper één week tijd gebouwd. Bovendien werd de ruimte voor de 1500 vierkante meter tellende winkelvloer deels gevonden boven een waterpartij. Wij hadden met Koning Koudetechniek een belangrijke inbreng bij de realisatie van de tijdelijke winkel. Dat betekende dat we zeer snel moesten schakelen. Binnen een week hebben we de volledige inventaris van een andere Jan Linders supermarkt oververhuisd. Niet alleen de koel- en vriesmeubels uit de winkel zelf, maar ook de koelcellen uit het magazijn en zelfs de machinekamer. In datzelfde tijdsbestek legden we de hele koelinstallatie aan; alles om Jan Linders te helpen er voor te zorgen dat mensen weer zo snel mogelijk zouden kunnen winkelen in Lent. De verwachting is dat de tijdelijke Jan Linders tot september dienst doet. Tegen die tijd zal de oude supermarkt weer opnieuw zijn ingericht. Wij blijven met Koning Koudetechniek ondertussen betrokken. Ook deze noodsupermarkt hebben we namelijk aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. De werking van de koelinstallatie wordt 24 op 7 bewaakt en geregistreerd. Daarmee bieden we toch onze vertrouwde zekerheid, ook al is de winkel gerealiseerd in een tentconstructie.

 

Deel deze pagina: