Een nieuwe Jan Linders supermarkt in Sittard is door ons voorzien van speciaal ontworpen koelmeubels, diepvrieseilanden en diepvrieskasten. Met veel aandacht aan milieuvriendelijke techniek en energiezuinigheid. En 24/7 monitoring.

 

Jan Linders Sittard

Een aantrekkelijke en energiezuinige Jan Linders supermarkt in Sittard

Een nieuwe Jan Linders supermarkt in Sittard, door ons voorzien van speciaal ontworpen koelmeubels (voor een groots verseiland), diepvrieseilanden en diepvrieskasten, helemaal afgestemd op het karakter van de winkel. Bijzonder veel aandacht is daarbij besteed aan milieuvriendelijke techniek en energiezuinigheid.

Zo maken we bij alle koelmeubels en diepvriesapparatuur gebruik van het milieuvriendelijke en CO2 (als koudemiddel R744). De restwarmte van alle koel- en vriesapparatuur gebruiken we om de winkel met luchtverwarming energiezuinig te verwarmen. En natuurlijk worden alle koelmeubels en diepvriesapparatuur door ons 24-7 op afstand gemonitord.

Deze nieuwe supermarkt is weer een voorbeeld hoe wij (gedeeltelijk) maatwerk en geavanceerde technieken combineren tot een aantrekkelijke en energiezuinige winkel.

Deel deze pagina: