In Bakel is een nieuwe winkel volgens de Jumbo Large formule gebouwd met een winkeloppervlakte van 1600 m². Voor het omvangrijke versplein in de winkel hebben wij alle koeleilanden en koelvitrines geleverd. Plus diepvrieseilanden en diepvrieskasten. Met veel aandacht aan milieuvriendelijke techniek en energiezuinigheid. En 24/7 monitoring.

Jumbo Bakel

Groot versplein in Jumbo Large Bakel. Onze koel- en vriesapparatuur zorgt voor uitstraling plus energiezuinigheid

In Bakel hebben we een nieuwe winkel volgens de Jumbo Large formule met een winkeloppervlakte van 1600 m² voorzien van alle koeleilanden en koelvitrines plus diepvrieseilanden en diepvrieskasten. De winkel heeft een omvangrijk versplein verwant aan het foodmarkt-concept. Bij het ontwerp hebben we uiteraard de verschillende elementen optimaal afgestemd op de producten. Daardoor is een zeer aantrekkelijke winkelomgeving ontstaan. Maar daarnaast is er veel aandacht besteed aan energiezuinigheid en milieuvriendelijkheid.

Voor het verwarmen van de winkel (met luchtverwarming) wordt gebruik gemaakt van de warmte die de koelmeubels, de diepvrieseilanden en de diepvrieskasten produceren. En alle apparatuur wordt door ons constant 24/7 op afstand gemonitord en waar nodig geregeld.

Deel deze pagina: