Koning Koudetechniek is importeur van het kwaliteitsmerk JBG-2 meubelen. Wij bieden u veel verschillende designs van onder andere lage en hoge koelmeubelen, wandkoelmeubelen, toonbanken, verschillende diepvrieskasten en vrieseilanden. We leveren de koel- en vriesmeubels stekkerklaar bij u af. Alle designs zijn voorzien van mooie lijnen, zeer hoge kwaliteit en een prachtige look & feel door het moderne design. Dankzij ons brede aanbod kunnen we aan elke vraag voldoen. Natuurlijk verzorgen we ook maatwerk.

Rekstellingen voor uw opslag

Koning Koudetechniek is leverancier van EKO FIT stellingen. Deze zijn ontworpen voor de opslag van levensmiddelen in magazijnen, koel- en vriescellen van supermarkten, commerciële keukens, slagers, restaurants, etc.. Het wordt ook toegepast in de levensmiddelenindustrie waar naleving van hygiënische voorschriften verplicht is. De stellingen worden ook buiten de levensmiddelensector toegepast in bijvoorbeeld, ziekenhuizen, laboratoria, verpleeg- en verzorgingstehuizen. 
De zelfdragende EKO FIT stellingen vereisen geen verankering aan de vloer of muur. Hoekaanbouw is mogelijk door het plaatsen van de speciale hoek-lamellen. Hierdoor is een staander overbodig geworden waardoor er maximaal gebruik gemaakt kan worden van de beschikbare ruimte.
Ook zijn de EKO FIT stellingen in 3 simpele stappen verrijdbaar te maken.

Materialen:
Frame: Geanodiseerd aluminium (20 micron)
Schappen: FDA gecertificeerd polyethyleen geschikt voor direct contact met voedsel
Moeren en bouten: Roestvrijstaal.

Mogelijkheden:
5 dieptes 300-375-450-525-600 mm
6 hoogtes 1550-1700-1850-2000-2150-2450 mm
22 breedtes vanaf 400mm tot 1975mm (in stappen van 75mm)
Mogelijk om iedere 150mm een schap te plaatsen

De draagkracht bij gelijkmatige verdeling ligt tussen de 110 kg en maximaal 250 kg per schap.

Informeer bij onze afdeling verkoop naar de verschillende mogelijkheden voor u. 

Deel deze pagina: