Koning Koudetechniek is importeur van het kwaliteitsmerk JBG-2 meubelen. Wij bieden u veel verschillende designs van onder andere lage en hoge koelmeubelen, wandkoelmeubelen, toonbanken, verschillende diepvrieskasten en vrieseilanden. We leveren de koel- en vriesmeubels stekkerklaar bij u af. Alle designs zijn voorzien van mooie lijnen, zeer hoge kwaliteit en een prachtige look & feel door het moderne design. Dankzij ons brede aanbod kunnen we aan elke vraag voldoen. Natuurlijk verzorgen we ook maatwerk.

Koel- en vriescellen op maat

Koning Koudetechniek biedt u de ideale opslagruimte voor al uw gekoelde producten. Veelzijdig en op maat Met diverse nieuwe en gebruikte professionele koel- en vriescellen. Ook als u speciale wensen heeft, bouwen we de koel- en vriescel die u voor ogen heeft. Dankzij de juiste afmetingen kunnen de cellen van Koning Koudetechniek op elke gewenste plek worden geplaatst. Bovendien leveren onze producten altijd een topprestatie, ongeacht het gebruik en de wisselende omstandigheden.
Veelzijdigheid is kenmerkend voor de gebruiksvriendelijke koel- en vriescellen van Koning Koudetechniek. Zo kunnen we op elke gewenste plek links- of rechtsomdraaiende deuren inhangen. Verder zijn uiteraard nog allerlei aanpassingen, toevoegingen, accessoires en uitbreidingen aan deuren, vloeren, wanden of plafonds mogelijk.

Deel deze pagina: