Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Nabuurs Logistiek

Voor Nabuurs Logistiek gaan we het gloednieuwe distributiecentrum op Park15, aan de A15 bij Wijchen, conditioneren. Het gaat om een opslaghal van 16.000m2 en een geconditioneerde ruimte van 4.800m2. Daarnaast hebben we de opdracht gekregen om een inpakruimte van het juiste klimaat te voorzien. In die inpakhal werken straks ongeveer 85 mensen. Door het gebruik van koelers met airsocks zorgen we er voor dat lucht met de juiste temperatuur nagenoeg tochtvrij ingeblazen kan worden. Tot slot krijgen de diverse chauffeursruimtes, kantoren en kantines een airconditioninginstallatie van Koning Koudetechniek.

Nabuurs Logistiek is een van de grootste logistiek dienstverleners in Nederland. Verspreid over 23 vestigingen werken 950 medewerkers voor het logistieke familiebedrijf. Nabuurs gaat het nieuwe distributiecentrum bij Wijchen gebruiken voor diverse klanten, waaronder Heinz en Mars. De oplevering van het ‘Shared Service Centrum’ staat gepland voor begin 2017.

Deel deze pagina: