Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Plus Budel Schoot

Plus Budel-Schoot gekoeld en verwarmd door Koning Koudetechniek

De Plus supermarkt in Budel-Schoot heeft een metamorfose ondergaan. Wij hadden met Koning Koudetechniek een belangrijke inbreng bij de ombouw van de winkel. Op het eerste gezicht valt vooral de nieuwe inrichting volgens de Plus Briljant formule op. Achter de schermen draait een compleet nieuw koel- en verwarmingssysteem.
Supermarktondernemer Dennis van Moorsel is eigenaar van de Plus in Budel-Schoot. Hij betrok ons bij de ombouw naar de Plus Briljant formule. Dankzij de inbreng van Koning Koudetechniek kreeg niet alleen de winkelinrichting, maar ook de complete koel- en verwarmingsinstallatie een metamorfose.

Op de eerste plaats hebben we bij die ombouw alle koel- en vriesmeubelen vervangen door nieuwe exemplaren. Dat is wat de klanten zien. Wat ze niet zien, maar wel zullen merken, is dat we met Koning Koudetechniek de winkel van een geheel nieuwe verwarming hebben voorzien. We zijn hierbij niet over één nacht ijs gegaan. De verse vries- en koelmeubels worden gekoeld door een CO2 installatie die we compleet nieuw hebben aangelegd. Die installatie is voorzien van twee warmtewisselaars. Beide wisselaars sturen twee gescheiden watercircuits aan. De ‘eerste’ warmte, met de hoogste temperatuur, is bestemd voor een luchtgordijn dat we aan de ingang plaatsten. Warmte met een lagere watertemperatuur gaat naar de vloerverwarming. Hierdoor wordt de winkel optimaal en milieuvriendelijk verwarmd. Maatwerk dus. Iets waar we bij Koning Koudetechniek goed in zijn. Zo werd in Budel-Schoot ook de machinekamer door ons op maat opgebouwd op een entresol boven het tel- en kassakantoor. En nagenoeg alle cellen in het magazijn hebben we voorzien van schuifdeuren. Voor Dennis van Moorsel was het belangrijk om zo efficiënt mogelijk om te gaan met de beschikbare ruimte. Dan is het onze taak om daarin mee te gaan. En dat is volgens ons prima gelukt. We feliciteren Dennis van Moorsel dan ook van harte met zijn prachtig nieuwe Plus Briljant.

Deel deze pagina: