Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Plus Luyksgestel

Slim hergebruik bij Plus

De Plus Briljant in Luyksgestel is van supermarktondernemers Ard en Luc van de Huijgevoort, oude bekenden van ons. Voorheen hadden de broers in hetzelfde pand een Jumbo supermarkt. Die winkel is in 2008 compleet nieuwe gebouwd. Wij leverden met Koning Koudetechniek destijds alle koel- en vriesmeubelen en een nieuwe installatie. 
Toen de gebroeders van Huijgevoort onlangs besloten over te stappen van Jumbo naar de Plus Briljant formule kwamen ze bijna als vanzelfsprekend weer in Bakel terecht. Ze vroegen ons hun nieuwe winkel in te richten met compleet nieuwe koel- en vriesmeubelen. In het magazijn plaatsten we nieuwe koel- en vriescellen. Maar we konden ook teruggrijpen op het verleden. Dankzij de kwaliteit van de installatie die we met Koning Koudetechniek in 2008 plaatsten, konden we vitale en duurdere onderdelen, zoals de machinekamer en de condensor, hergebruiken. Zelfs twee van onze koelmeubelen uit 2008 worden weer opnieuw ingezet. Dit scheelt de supermarktondernemers veel geld op de totale investering die met de ombouw gemoeid is. Meedenken met de klant, noemen we dat bij Koning Koudetechniek. Ons doel is namelijk altijd om voor een zo laag mogelijke prijs een zo goed en betrouwbaar mogelijk product af te leveren. Omdat we de hergebruikte onderdelen kennen durven we ons over die betrouwbaarheid ook gerust uit te spreken. We feliciteren Ard en Luc van de Huijgevoort dan ook van harte met hun schitterende Plus Briljant.

 

Deel deze pagina: