Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Plus Rooi Pannen Tilburg

Koning Koudetechniek koelt bijzondere supermarkt

Supermarkten zijn er soorten en maten. De Plus-Briljant die op 2 november in Tilburg opende is een wel heel bijzondere. Studenten van De Rooi Pannen krijgen er kans om in een levensechte omgeving werkervaring op te doen. Wij mochten met Koning Koudetechniek de winkel voorzien van een uitdagende inrichting en een milieuvriendelijk, stille koelinstallatie.
Winkelcentrum De Rooi Pannen in Tilburg biedt MBO-leerlingen de mogelijkheid om te ervaren wat werken in de dagelijkse winkelpraktijk inhoudt. Er zijn onder andere een Primera, DIO-drogisterij en een brasserie gevestigd. De Plus-Briljant supermarkt die op 2 november werd geopend biedt plek aan 8 of 9 leerlingen van De Rooi Pannen. Zij leren in de supermarkt welke kanten er zitten aan het werken in de retailbranche.
Het winkelcentrum is de afgelopen maanden compleet gerenoveerd. De nieuwe Plus-Briljant neemt de plaats in van een Emté-supermarkt.
Met Koning Koudetechniek waren we nauw bij de ombouw van de supermarkt betrokken. De winkel ligt eigenlijk midden in een schoolgebouw en is natuurlijk een opleidingsplek. Maar op de eerste plaats is het een ‘gewone’ supermarkt waar mensen in een uitnodigende omgeving hun boodschappen moeten kunnen doen. Wij voorzagen de winkel van koelmeubelen en vriesmeubelen in de Plus-Briljant-stijl. Daarnaast brachten we een compleet nieuwe koelinstallatie aan. Doordat we C02 als koelmiddel toepassen is die installatie milieuvriendelijk. Sterk punt vinden we ook de nieuwe machinekamer. Die hebben we compleet samengebouwd in onze werkplaats in Bakel. Vervolgens werd de machinekamer door ons in Tilburg in een geluidsdichte omkasting geplaatst. We leverden dus een stille motor, zou je kunnen zeggen.
Een betrouwbare motor bovendien. Want de supermarkt is aangesloten op onze online Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daardoor is bewaking en monitoring van de koel-installatie 24 uur per dag, 7 dagen per week, verzekerd.

Deel deze pagina: