Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Plus Voerendaal

Compleet nieuwe Plus met inbreng van Koning Koudetechniek

In Voerendaal is een compleet nieuwe Plus supermarkt verrezen. De bestaande Plus heeft plaatsgemaakt voor een supermarkt die voldoet aan de laatste eisen op het gebied van winkelcomfort en duurzaamheid. Met Koning Koudetechniek leverden we de complete koel- en klimaattechniek. 

Op 7 maart gingen in Voerendaal de deuren open van een volledig nieuwgebouwde Plus-supermarkt. Familie de Bruijn verving haar bestaande Plus voor een supermarkt die klaar is voor de toekomst. De oppervlakte werd tweemaal zo groot en de inrichting volgt de laatste supermarktrends. De huishouding is gericht op duurzaamheid. Vanuit Koning Koudetechniek richtten we de winkel in met nieuwe, op maat gemaakte, koelmeubelen en vriesmeubelen. Die meubels zijn voorzien van LED-verlichting, wat de presentatiewaarde en dus de winkel-ervaring verhoogt. Wij tekenden ook voor een aangenaam winkelklimaat. De sociale ruimtes zijn voorzien van airconditioning. De winkel zelf wordt verwarmd door middel van vloerverwarming. De warmte daarvoor komt van een dubbele warmtewisselaar die we op de koel/vriesmachine plaatsten. De warmte die vrijkomt bij de koeling van de meubels in de winkel en de koel- en vriescellen in het magazijn wordt daardoor optimaal en duurzaam benut. Ook die koel- en vriescellen werden door ons volledig nieuw geleverd. De koel/vriesinstallatie bouwden we op maat op in onze werkplaats in Bakel en werkt op het natuurlijk koudemiddel CO2. Ook daarmee dragen we bij aan een duurzame winkelhuishouding. Tot slot werd de nieuwe Plus aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. De gehele installatie wordt daardoor continu online bewaakt. Familie de Bruijn verwacht dat de nieuwe Plus haar klanten veel meerwaarde zal bieden. Wij zijn bij Koning Koudetechniek trots dat we daaraan een belangrijke bijdrage mochten leveren.

Deel deze pagina: