Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Spar Dieren

Nieuwe Spar 3.0 in Dieren met inbreng van Koning Koudetechniek

De Spar in het Gelderse Dieren is omgebouwd naar de nieuwe Spar 3.0 formule. Eigenaar Martin Eijkman betrok ons bij die verbouwing. Bij Koning Koudetechniek dachten we mee met een kosten-efficiënte inrichting. En we installeerden een energiezuinig koelsysteem.

In Dieren werd op 15 maart de vernieuwde Spar geopend. De winkel van supermarktondernemer Martin Eijkman is ingericht volgens de laatste Spar 3.0 formule. Met Koning Koudetechniek voorzagen we de winkel van o.a. op maat gemaakte RVS-koelmeubelen. Achter de schermen konden we de koel- en vriescellen, ook al uit kostenoverwegingen, hergebruiken. Om die cellen en alle meubels in de winkel aan te sturen installeerden we met Koning Koudetechniek een nieuw en energiezuinig koel- en vriessysteem. Het hele koelsysteem sloten we aan op onze Koning Koude-meldkamer in Bakel. Behalve duurzaamheid heeft eigenaar Martin Eijkman daarmee ook de betrouwbaarheid van 24/7 online-bewaking van de koelinstallatie in zijn nieuwe Spar 3.0. 

Deel deze pagina: