Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Spar Express Geertruidenberg

Koning Koudetechniek koelt eerste Spar Express

Spar Express is een nieuwe winkelformule van Texaco en Spar Nederland. Bezoekers kunnen bij een aantal tankstations terecht voor hun dagelijkse boodschappen. Op 19 januari opende in Geertruidenberg de eerste Spar Express haar deuren. Met Koning Koudetechniek voorzagen we de winkel van speciale koelmeubelen en een op maat gesneden koelinstallatie.

Spar Express is gebaseerd op het City Concept van Spar Nederland; compacte winkels gericht op dagelijkse boodschappen en producten voor directe consumptie. EFR, de moedermaatschappij van Texaco, en Spar Nederland openen bij wijze van proef in januari drie winkels bij tankstations. De Spar Express in Geertruidenberg, die opende op 19 januari, is daarvan de eerste.
Wij hebben met Koning Koudetechniek de complete koeltechniek en vriestechniek voor het nieuwe winkelconcept verzorgd. De winkel richtten we in met speciaal ontwikkelde wandkoelingen voor small shop concepten. Al die koelingen voorzagen we bovendien van dubbel beglaasde deuren. Dat is efficiënter en voorkomt tegelijkertijd condensvorming. De producten worden daardoor aantrekkelijker gepresenteerd. Led-verlichting onder de schappen van de door ons ontwikkelde koelmeubelen draagt bij aan die betere presentatie. In de nieuwe Spar Express valt verder een speciale broodjesbar op.
In het magazijn bouwden we vanuit Koning Koudetechniek een gecombineerde koelcel en vriescel op. Daardoor kunnen de voorraden compact worden opgeslagen. De gehele installatie wordt aangestuurd door een door ons op maat opgebouwde toeren-geregelde koelmachine en een losse vriesmachine. Om ruimte te besparen plaatsten we die op het dak.
Tot slot werd de Spar Express aangesloten op onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Dankzij dit afstandbeheersysteem garanderen we bij Koning Koudetechniek 24 op 7 bewaking en registratie. En dat biedt zekerheid, ook voor kleinere winkels.

Deel deze pagina: