Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Spar Leuth

Vernieuwde Spar dankzij slimme aanpak van Koning Koudetechniek

De Spar in Leuth heeft een metamorfose ondergaan. De buurtsupermarkt is helemaal ingericht volgens de frisse en moderne Spar 3.0 formule. Dankzij slimme oplossingen konden we met Koning Koudetechniek een koelinstallatie realiseren die past binnen de wensen van de eigenaar.

De familie Looijschelder is eigenaar van diverse Spar-winkels in de regio Nijmegen. Voor de verbouwing van de Spar in Leuth werd ons gevraagd mee te denken in budgetair gunstige oplossingen. Revisie van de installatie en bestaande koelmeubels en vriesmeubels biedt dan mooie mogelijkheden. Bij Koning Koudetechniek beschikken we over een ruime werkplaats. We demonteerden diverse onderdelen in de Nijmeegse Spar vestiging van familie Looijschelder. Alle koel- en vriesmeubelen werden met eigen transport door ons vervoerd en door onze monteurs gereviseerd en voorzien van led-verlichting in Bakel in de werkplaats. Ook de bestaande machinekamer hebben we aangepast en gemonderniseerd. Vervolgens monteerden we de meubels en de machinekamer in Leuth. De frisse nieuwe inrichting van de Spar 3.0 maakten we compleet met nieuwe (stekkerklare) meubelen van Koning Koudetechniek.
Zoals de meeste van onze projecten sloten we ook de Spar in Leuth aan op onze Koning Koude Meldkamer in Bakel. Daardoor wordt de werking van gehele koelinstallatie 24 uur per dag, zeven dagen per week, bewaakt en geregistreerd.
De Spar in Leuth is een mooi voorbeeld van hoe met een beperkt budget toch een compleet nieuwe winkel gerealiseerd kan worden. De inrichting is geheel volgens de laatste Spar-standaard en de hele installatie is up-to-date. De familie Looijschelder hoeft zich ook in de toekomst geen zorgen te maken over een betrouwbare werking.

Deel deze pagina: