Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Spar Nieuw Vossemeer

Spar 3.0 dankzij Koning Koudetechniek

Nieuw-Vossemeer is een nieuwe supermarkt rijker. Op 19 januari opende de compleet verbouwde Spar haar deuren in het Brabantse dorp. Met Koning Koudetechniek verzorgden wij de koeltechniek en vriestechniek. En we hadden een beeldbepalende inbreng bij de inrichting van de nieuwe Spar 3.0.

De Spar in Nieuw-Vossemeer wisselde begin januari van eigenaar. De jonge supermarktondernemer Rik Prop wilde een verse start maken en bouwde de winkel compleet om naar de allernieuwste Spar 3.0 formule. Wij mochten vanuit Koning Koudetechniek een belangrijke bijdrage leveren bij de totstandkoming van het nieuwe winkelbeeld. We plaatsten compleet nieuwe koelmeubelen en vriesmeubelen. En ook alle stekkerklare koelmeubelen komen uit Bakel.
De koel- en vrieswandmeubels worden aangestuurd door een koel/vriesinstallatie die door ons nieuw werd samengebouwd. Uit kostenoverwegingen gunden we hierbij de bestaande condensor een tweede leven. We denken met Koning Koudetechniek in dat opzicht altijd  met onze klanten mee. Zo hebben we in Nieuw-Vossemeer de koel- en vriescel gereviseerd en opnieuw opgebouwd in het magazijn.
Na de officiële opening, op 19 januari, houdt onze inbreng niet op. De Spar 3.0 in Nieuw-Vossemeer is online aangesloten op onze Koning Koude Meldkamer in Bakel. Daardoor is Rik Prop verzekerd van 24-uurs bewaking en registratie van de gehele koelinstallatie. En kan hij, behalve een frisse start, ook een zorgeloze start maken.

Deel deze pagina: