Met onze jarenlange kennis en ervaring - en een organisatie moet korte lijnen naar de verantwoordelijken - heeft Koning Koudetechniek een trouwe klantengroep opgebouwd. Hier vindt u een selectie van projecten die we onlangs hebben uitgevoerd. Wilt u op de hoogte blijven van al onze projecten? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Spar Oeffelt

Koning Koudetechniek helpt Oeffeltse Spar naar duurzame toekomst

In Oeffelt is een compleet vernieuwde Spar geopend. Sinds begin september gaat de supermarkt verder in de nieuwe Spar 3.0 formule. Bij Koning Koudetechniek dachten we mee in kostenbesparende oplossingen. Tijdens de verbouwing én richting toekomst.
Op 6 september opende Spar Boere in Oeffelt opnieuw haar deuren. Na een complete verbouwing is de supermarkt, in de Spar 3.0 formule, weer helemaal klaar voor de toekomst.
Wij hadden vanuit Koning Koudetechniek een beeldbepalende inbreng bij die verbouwing. We richtten de winkel in met deels nieuwe koelmeubelen en vriesmeubelen. Ook in het magazijn is onze hand zichtbaar. Met Koning Koudetechniek voorzagen we de koelcellen en vriescellen van nieuwe verdampers. Daarnaast brachten we de koeltechniek weer helemaal up to date. Een aantal losse machines, die voorheen voor de koeling van de koel- vriesmeubels zorgden, werd door ons vervangen door een gereviseerde machinekamer. Dat levert Spar Boere een enorme energiebesparing op. Tot slot werd de installatie online verbonden met onze Koning Koudemeldkamer in Bakel. Daarmee geven we de supermarkt de zekerheid van 24/7 bewaking.
Spar Boere is, kortom, getransformeerd in een toekomstbestendige en duurzame supermarkt. Omdat we vanuit Koning Koudetechniek mochten meedenken in besparende oplossingen gebeurde dat bovendien tegen aanvaardbare kosten.

Klik hier om een kijkje te nemen in de winkel. 

Deel deze pagina: