Alweer mochten wij vanuit Koning Koudetechniek trakteren op taart. Ditmaal feliciteerden we supermarktondernemer Bart Aerts. Op 28 juli opende hij zijn Spar in Tilburg, uitgevoerd in de nieuwste Spar 3.0 formule. Met Koning Koudetechniek richtten we de winkel in met compleet nieuwe koel- en vriesmeubelen, aangestuurd door een nieuwe koelinstallatie.

Spar Tilburg

Koning Koudetaart voor nieuwe Tilburgse Spar

De Spar 3.0 formule is volgens ons een hele sterke buurtformule, die past bij de situatie. De Tilburgse Spar ligt in de wijk Zorgvlied, waar zo’n 4000 mensen wonen. Wij zijn er trots op dat wij onze steen hebben kunnen bijdragen aan de droom van de jonge en enthousiaste supermarktondernemer Bart Aerts.

We hebben zijn winkel compleet nieuw ingericht. Met nieuwe koel- en vriesmeubels en een volledig nieuwe installatie. Op de verdieping hebben we een machinekamer geplaatst die werkt op het R407f koudemiddel. Vanaf de machinekamer legden we nieuw leidingwerk de winkel in. De winkel zelf voorzagen we van nieuwe koel- en vriesmeubelen. En in het magazijn hebben we een koel- en vriescel geplaatst.

Een belangrijk deel van het werk hadden we al voorbereid. Zo werd de machinekamer vooraf in onze werkplaats op specificatie opgebouwd en hadden we het leidingwerk al uitgetekend en voorgemonteerd. Dat scheelt tijd en onnodige rompslomp bij de uitvoering. 

Na de opening op 28 juli houdt onze betrokkenheid natuurlijk niet op. De Tilburgse Spar is, zoals vrijwel al onze projecten, aangesloten op de Koning Koude Meldkamer in Bakel. Daardoor kunnen we met Koning Koudetechniek de opgeleverde installatie 24/7 monitoren en waar nodig op afstand bijregelen. En als het nodig is sturen we één van onze monteurs ter plaatse. Maar gelukkig komt dat laatste zelden voor.

 

Deel deze pagina: