Ook de allerbeste koeltechnische installatie of airconditioning moet constant bewaakt en geoptimaliseerd worden. Alleen zo zal het systeem voor de volle honderd procent functioneren, probleemloos lang meegaan en blijft het energieverbruik op het gewenste lage niveau. Dat is uiteraard goed voor het milieu, het bespaart u geld en verhoogt de bedrijfszekerheid. De perfecte methode om uw installaties in topconditie te houden is het gebruik van onze KoningKoude Meldkamer. Een 24/7 bewaking en optimalisering van uw apparatuur met gegarandeerd minimale verstoring van uw bedrijfsvoering.

Beheer 24/7 uw installatie op afstand!

De klant is koning: 24 uur per dag, 7 dagen per week! Professionaliteit en persoonlijk contact gaan hand in hand. Onderscheidend en klantgericht garandeerd.

Unisystem

We leveren u de allerbeste koeltechnische installaties die uw producten in optimale conditie houden. Installaties die energiezuinigheid perfect combineren met optimale prestaties. Maar er is ons alles aan gelegen om de prestaties van onze apparatuur ook voor langere tijd optimaal te houden én tegelijkertijd er voor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ondervindt.

Met de KoningKoude Meldkamer kunnen wij uw koelinstallatie en vriesinstallatie op afstand regelen en beheren. Onze specialisten waken 24 uur per dag over uw installaties, ook als uw bedrijf gesloten is. Iedere onacceptabele verandering in energieverbruik of temperatuur wordt automatisch en direct gesignaleerd. Vaak kunnen we storingen op afstand (via uniserver systeem) verhelpen zonder dat u zelf in actie hoeft te komen. Als het een probleem is dat u zelf gemakkelijk op kunt lossen (bijvoorbeeld een koel- of vriescel die open staat) informeren we u onmiddellijk. En in de spaarzame gevallen dat het noodzakelijk is, is onze servicemonteur snel ter plaatse. Essentiële en vitale onderdelen hebben wij altijd op voorraad. Zo garanderen we een optimale bedrijfszekerheid met zo min mogelijk verstoring van uw bedrijfsvoering.

Met het uniserver systeem krijgt u (via uw eigen inlogcode) toegang tot actuele en historische HACCP temperatuurwaarden. Dit maakt het tijdrovende en foutgevoelige handmatig temperatuur aflezen van uw koelmeubels overbodig. Op ieder moment en op iedere plaats kunt u uw (wettelijke) HACCP-rapport uitdraaien. En indien gewenst ook de actuele en historische storingsmeldingen. Uniserver is een perfecte ondersteuning van uw interne proces- en productwaarborging en kan communiceren met meerdere fabricaten tegelijk. In één webomgeving bedient u dus alle aangesloten installaties.

Het uniserver systeem achter de KoningKoude Meldkamer is absoluut veilig uitgevoerd. Toegang is er (uiteraard) alleen met een password, de communicatie gaat via een beveiligde verbinding en alle data worden real-time in 2 fysiek gescheiden datacenters opgeslagen.

Klik hier voor online contact met onze meldkamer.