Koel- en vriesinstallaties voor de Agro- en Foodsector

Koning Koudetechniek is gespecialiseerd in de grootschalige koeling in de Agro- en Foodsector. Zo installeren wij grote koel- en vriesinstallaties bij grote fruit- en groentetelers, kwekerijen en vleesverwerking. Altijd op maat gemaakt en zo duurzaam mogelijk.

controlls

Gemonitord

earthhands

Duurzaam

resize

Op maat gemaakt

Energiezuinige koelinstallatie

Bij de inrichting van dit soort installaties houden we altijd rekening met de productie-eisen, wet- en regelgeving en het energieverbruik. Logisch, maar als koelspecialist weten we dat gebruik van het juiste materiaal op deze punten van doorslaggevend belang zijn.

Daarom hebben wij er bijvoorbeeld voor gezorgd dat onze installaties dankzij warmtewisselaars warmte kunnen terugwinnen. Scheelt jou weer energiekosten bij het verwarmen van je kantoorruimtes, bedrijfshallen of de kassen.
Benieuwd hoe de installatie wordt opgebouwd? Lees er hier meer over.

Snelle installatie

Natuurlijk zorgen we er bij Koning Koudetechniek voor dat het productieproces bij jouw bedrijf zo ongestoord mogelijk doorloopt. Trouwens, in onze werkplaats in Bakel prefabben we de installatie zover als mogelijk voor. Dat bespaart tijd en voorkomt onnodig productieverlies. Handig toch?

Koning Koude Meldkamer

Voor het onderhoud van onze installaties hebben we de Koning Koude Meldkamer in het leven geroepen. Hiermee worden alle door ons geïnstalleerde systemen 24/7 online gemonitord. Dus mocht er toch iets misgaan met jouw koeling, dan hebben wij het probleem razendsnel opgelost.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×