Koel- en vries installaties voor de retail

Koning Koudetechniek is dé specialist in het ontwerpen en installeren van koel- en vriessystemen bij supermarkten en verswinkels. Met andere woorden: alles wat er in de retailsector gekoeld moet worden, dat koelen wij!

shoppingcart

Producten op maat

greenearth

Natuurlijke koudemiddelen

controlls

Gemonitord

Dat doen wij altijd met op maat gemaakte installaties. Wij ontwerpen en bouwen namelijk op basis van jouw doel: wat wil je koelen, waar wil je koelen en voor welk termijn wil je koelen? Zo is onze aanpak elke keer weer uniek en dankzij onze jarenlange ervaring komen we altijd gezamenlijk tot de beste oplossing.

Natuurlijke koudemiddelen

Wij zijn vooruitstrevend in het ontwerpen en aanleggen van koel- en vriestechnieken. Waarom? Omdat wij het energieverbruik altijd zo laag mogelijk houden. Dit heeft als groot voordeel dat onze installaties veelzijdig worden toegepast met CO2 (R744), propaan (R290) of andere natuurlijke koudemiddelen. Tevens worden onze installaties veelal voorzien van een warmteterugwinning systeem. Dit werkt via de vloer- en luchtverwarming, waardoor er zo min mogelijk van de verbruikte energie verloren gaat.
Benieuwd hoe de installatie wordt opgebouwd? Lees hier verder.

Assortiment koel- en vriesmeubelen

Bovendien zijn de door ons toegepaste koel- en vriesmeubelen (van kwaliteitsmerk JBG-2) allemaal voorzien van zoveel mogelijk energiebesparende maatregelen. Denk hierbij aan EC fans, dag-/nachtafdekking en Ledverlichting. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment van remote koel- vriesmeubelen en onze stekkerklare oplossingen.

24/7 monitoren

Koning Koudetechniek biedt u de mogelijkheid om uw installaties 24/7 proactief te bewaken en te monitoren.
Bekijk hier naar onze oplossingen van koel- en vriestechnieken in de retailsector?

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×