Nieuw vrieshuis voor pluimveebedrijf Schoonbroodt

Pluimveebedrijf Schoonbroodt krijgt een geheel nieuw vrieshuis. Het vlaggenschip aan de Mauritsstraat in het Limburgse Nuth gaat zo nog efficiënter te werk met de processen binnen het bedrijf. Het vrieshuis wordt medio 2019 opgeleverd.

Koning Koudetechniek is verantwoordelijk voor de installatie van de koeling en trots op de nieuwe, hoogstaande techniek die ervoor is gebruikt wordt. Het vrieshuis krijgt namelijk een nieuwe CO2-installatie op basis van 4 temperaturen, koelcellen, vriescellen, ruimtekoeling, én  invries-tunnel. 

Duurzaam dankzij warmteterugwinning 

Het betreft een zeer speciale Co2 installatie voor vier temperaturen. Verder wordt er een state-of-the-art, duurzame warmteterugwinning aangesloten op de vloerverwarming van de vriescellen kan men met restwarmte een warmwaterbuffer opwarmen om diverse ruimtes in het gebouw te kunnen reinigen met hoge drukspuit. Wanneer het vrieshuis operationeel is gaat Koning Koudetechniek medio 2019 verder met de aanpassing van de bestaande verwerkingsruimtes.  

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Industrie-, Food-, Retail- en Utiliteitsbouw. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koude Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×