Daar gaat ie …

Het is echt waar: onze Jo is met pensioen. Jo Smets, één van de Koningmannen van het eerste uur. De samenwerking van Jo en oprichter Gerrit de Koning gaat al lang terug. Zij werkten al samen voordat Koning Koudetechniek bestond. Toen Gerrit zijn eigen bedrijf startte en het drukker kreeg, nam hij snel weer contact op met Jo. Jo: ‘’Ik woonde toen nog boven in een café. Ik zei tegen Gerrit dat hij de papieren maar mee moest nemen en dat we er dan in de kroeg wel eentje op zouden drinken. En zo geschiedde. Op 1 april 2006 was mijn officiële eerste werkdag bij de Koning.”

Hij heeft hier altijd met heel veel plezier gewerkt. De laatste 2 jaar langzaamaan wat minder en bouwde hij af van 5, naar 4, naar 3 dagen per week. Woensdag 16 augustus was Jo’s laatste werkdag. Die dag lieten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. We verrasten Jo met bloemen, taart en mooie woorden.

Jo, onze Pietje precies, vooruitdenker, betrokken collega, die niet loslaat en in de avond vaak nog verder zijn tekeningen uitdenkt. Ook typisch Jo: tot aan deze laatste werkdag ging hij vol gas en leverde nog een prachtige CO2-installatie af. “Half gas staat namelijk niet in mijn woordenboek en ik kom graag nog een keertje terug, om te helpen als het nodig is”, zegt Jo. Nou Jo, dan hebben wij goed nieuws: dat mag altijd! 😉

Dankjewel Jo!
Afgelopen vrijdag gingen we met collega’s gezellig bij Jo langs. Onder het genot van een wijntje, biertje, ijsje en frietje hebben we een mooi afscheid gevierd. “Precies zoals ik het graag wilde”, aldus Jo. Jo, nogmaals ontzettend bedankt voor jouw jarenlange inzet en enorme betrokkenheid! Ga nu lekker genieten van je welverdiende pensioen, samen met jouw vrouw, kinderen en kleinkinderen! En loop gerust nog eens bij ons binnen!

Afscheid Jo

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan