Even voorstellen: accountmanager Bram Corts!

Je kent ons een beetje. Als Koning Koudetechniek staan wij nooit stil en groeien door. Naast de retailmarkt breiden we uit naar andere sectoren zoals industrie, food & agri en utiliteit. Reden om ons team te versterken met een ervaren sales- en accountmanager die de wereld van de koel- en vriestechniek op zijn duimpje kent: Bram Corts. Sinds deze maand bij ons in dienst. Hij stelt zich kort aan je voor.  

‘Klopt, met ruim 20 jaar koeltechnische saleservaring in de retail-, industrie- en food & agribranche kun je gerust stellen dat ik ruime ervaring heb in de koeltechniek. Koning Koudetechniek was voor mij geen onbekende en ken ik als een bedrijf met een hoge kwaliteitsstandaard. Ze durven hun nek uit te steken bij technische vraagstukken, beschikken over een eigen engineersafdeling met een jonge club mensen en hebben het hele proces in eigen hand, wat vrij bijzonder is in onze branche. En vanaf nu maak ik hier deel van uit.  

Ik kijk ernaar uit om samen met een mooi, jong, gedreven team te werken aan technische vraagstukken van klanten en die te vertalen in degelijke, energiezuinige koel- en vriesinstallaties. Samen met Marc ga ik de sales en het accountmanagement voor de industrie, food & agri en utiliteit oppakken. Beiden beschikken we over veel kennis van de koeltechniek. Hoe mooi dat we deze kennis nu samenbrengen en kunnen inzetten voor onze klanten. Niet alleen in Nederland, maar ook over de grens in Duitsland. Zin in!’ 

Je snapt dat we blij zijn met de komst van Bram in ons team. We vertrouwen erop dat we met zijn komst nog meer klanten kunnen verblijden met de service en kwaliteit van onze maatwerkoplossingen. 

BC

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!