Gefeliciteerd Gijs!

12,5 x hieperdepiep hoera voor onze Gijs Relou! Hij is 12,5 jaar in dienst bij ons bedrijf. Gestart als jong broekie van 19 als elektromonteur in opleiding. Inmiddels een iets ouder jong broekie van 32 en servicemonteur met alle opleidingen en diploma’s die daarbij horen. Hij verricht service aan allerlei verschillende soorten maatwerk CO2-koelinstallaties in de retail-, agrarische en industriële sector. “Alles wat wij maken, daar doe ik de service van”, aldus Gijs. Servicemonteur is helemaal zijn ding, want “veel afwisseling, ik kom overal”. En vroeger was niet alles beter, maar hij denkt met veel plezier terug aan zijn beginjaren toen ze met een klein clubke alles deden: winkels slopen, maken, onderhouden én friet eten.

Nog een wens voor de komende 12,5 jaar? “Dat het gewoon door mag gaan zoals het nu gaat. Met een hecht team in een goede sfeer. Dan vier ik hier met gemak ook mijn 25- en 40-jarig jubileum. Want als het goed gaat, moet je niet weggaan.” Je bent een topper Gijs! Nogmaals een dikke proficiat voor onze harde werker. Op naar het volgende jubileum en op naar de taart.

Jubileum Gijs

Vragen? We bellen graag met je

Voor algemene vragen zijn we op werkdagen van 07:00 tot 17:00 bereikbaar. Voor servicevragen, storingen en noodgevallen zijn we 24/7 bereikbaar.

"*" geeft vereiste velden aan