werken en blijven leren

Haalde jij vroeger als kind alles uit elkaar, om vervolgens te kijken of je het weer in elkaar kreeg? En ben je nog steeds nieuwsgierig naar de techniek van apparaten en machines? Dan zou het zomaar kunnen dat een carrière in de koeltechniek iets voor jou is. Wij hebben volop mogelijkheden voor jou!

Als je bij ons wilt komen werken dan is een technische achtergrond, bijvoorbeeld mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouwkunde, handig. Maar zelfs zónder een dergelijke vooropleiding kun je, als je graag met je handen werkt en leergierig bent, bij ons aan het werk. De juiste kennis en vaardigheden leer je sowieso bij en via ons. Onze installaties zijn speciaal door ons ontwikkeld, kennis van onze installaties krijg je dus echt alleen bij ons.

Koning Koudetechniek heeft dan ook een eigen Trainings- en Ontwikkelingscentrum (T&O) in huis, waar we iedereen meenemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van koeltechniek in het algemeen en van onze koel- vriesinstallaties in het bijzonder. De T&O ruimte is een realistische test- en leeromgeving van maar liefst 400m2 waar je de nieuwste technieken met de beste componenten eigen kunt maken. Er staan volledige, realistische testopstellingen waar de dagelijkse werkpraktijk centraal staat, zodat medewerkers er een goede leeromgeving aan hebben. Alles wat in de praktijk voor kan komen kan in de T&O ruimte gesimuleerd worden, zodat iedereen weet wat te doen bij bijvoorbeeld een storing.

Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen

Als je bij wilt leren dan wordt daarvoor tijd vrijgemaakt. En als je die wens hebt dan is er veel mogelijk. Zoals Bart, die op zijn 15e bij ons begon en nu, op zijn 24e, koelmonteur bij ons is. Maar ook als je al wat werkervaring hebt en uit een andere branche komt. Bart – een andere Bart –  bijvoorbeeld, onderhield na zijn LTS-opleiding bij Defensie als service-technicus de elektronica van Apache helikopters. In 2018 besloot hij vanwege zijn gezin met jonge kinderen zijn loopbaan een andere draai te geven en begon bij ons. Hij liep meteen mee met de servicemonteurs en volgde via ons een koeltechnische opleiding. Na 3 jaar is hij een volwaardig servicemonteur.

De klanten van Koning Koudetechniek, zitten door het hele land, maar met name onder de rivieren. De installaties worden onder ons eigen dak opgebouwd, ter plaatse worden ze in bedrijf gesteld. Jij kent dankzij onze trainingen de installaties van binnen en buiten. Iedere plek waar je komt is weer anders! En werken bij Koning is ook nog gezellig: op vrijdagmiddag is het tijd voor een biertje – of wat anders natuurlijk.

Ben je nieuwgierig geworden? Of wil je weten of werken bij Koning Koudetechniek iets voor jou is? Neem dan contact met ons op om een keer te komen kijken, alleen of via school.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×