Aldi Nuenen

heeft met een verbouwing en winkeluitbreiding een compleet nieuw gezicht gekregen. Bij Koning Koudetechniek tekenden we mee door het gehele klimaatsysteem te verzorgen. Inclusief alle koel- en vriesmeubelen, leidingen, achterliggende koelinstallatie en winkelverwarming.

  • Klantnaam Aldi Nuenen
  • Datum Week 05 2021
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1109 m²
  • VVO 931 m²

Sinds 26 maart sieren nieuwe koel- en vriesmeubels de winkelvloer van de compleet vernieuwde Aldi in winkelcentrum Parkhof in Nuenen. Achter de schermen was de bijdrage die we met Koning Koudetechniek aan de verbouwing en winkeluitbreiding leverden nog veel groter. Naast de winkelinrichting namen we namelijk de complete klimaattechniek voor onze rekening. We monteerden een nieuwe koelinstallatie om onze meubels aan te sturen. En daar sloten we ook de winkelverwarming op aan. Via warmtewisselaars zetten we de vrijkomende koelwarmte slim in om het verwarmingssysteem te voeden. Daarmee geven we de Nuenense Aldi niet alleen een fris, maar ook een duurzaam nieuw gezicht.

Gefaseerde werkwijze van Koning Koudetechniek volgt verbouwingsplannen

Het Nuenense filiaal van Aldi heeft met de recente verbouwing een flinke stap voorwaarts gezet. Het supermarktconcern nam winkelcentrum Parkhof in Nuenen over, waardoor Aldi kon uitbreiden naar twee leegstaande winkelpanden. Vanuit Koning Koudetechniek namen we vast een voorschot op de daadwerkelijke verbouwing door die panden vooraf te voorzien van de benodigde infrastructuur, zoals o.a. het koeltechnisch leidingwerk. Na de winkelsluiting op 21 februari konden we onze werkzaamheden ook in het bestaande supermarktdeel uitvoeren. We richtten de winkel in met nieuwe koel- en vriesmeubels volgens de Aldi-styling, plaatsten een nieuwe en efficiënte koel- en vriesinstallatie en installeerden een verwarmingssysteem dat geheel gevoed wordt door gerecyclede restwarmte uit onze koelinstallatie; energie- en kostenvriendelijk. Na de metamorfose ontving de Nuenense Aldi op vrijdag 26 maart weer de eerste klanten. Dankzij de inzet van onze medewerkers genieten die klanten niet alleen van een fraai uitgebreide supermarkt. Ze kunnen hun boodschappen ook nog eens doen in een aangenaam duurzaam winkelklimaat.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×