Boon's Markt Bergen op Zoom

is voorzien van op het winkelconcept afgestemde koelmeubels.

  • Klantnaam Boon's Markt Bergen op Zoom
  • Datum Week 02 2020
  • Type installatie CO2 met WTW
  • BVO 1932 m²
  • VVO 1531 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek leveren we in eigen beheer ontwikkelde koel- en vriesmeubelen voor winkels en supermarkten. Dat heeft een groot voordeel. We kunnen ze zowel in maatvoering als in uitstraling precies afstemmen op de wensen van onze klanten, zoals bij de nieuwe Boon’s Markt in Bergen op Zoom. Supermarkten maken in hoog tempo een flinke innovatie-slag. Ze worden duurzamer dankzij een uitgekiende inrichting en een slimme energiehuishouding. De winkelbeleving wordt verhoogd met meubels die de producten aantrekkelijk en efficiënt presenteren.
Met Koning Koudetechniek lopen we voorop in die verduurzaming en innovatie van supermarkten. We leveren koel- en vriesmeubels uit onze eigen Koning Koudelijn, die dankzij enkel-glasdeuren, ledverlichting en vol transparantie dubbelglaszijruiten een aantrekkelijke productpresentatie combineren met efficiënt energieverbruik. Bovendien kunnen we ze in uitvoering, uitstraling én in afmetingen helemaal afstemmen op de inrichtingswensen van de klant.
De vries- en koelmeubelen vormen één systeem met onze koel- en vriesinstallatie. Bij Koning Koudetechniek maken we standaard gebruik van het natuurvriendelijke koudemiddel CO2. Bovendien plaatsen we vanuit Koning Koudetechniek in veel gevallen warmtewisselaars op die koelinstallatie, waardoor de restwarmte efficiënt hergebruikt kan worden voor de winkelverwarming.

Vooruitstrevend supermarkt-concept dankzij installatie-kennis van Koning Koudetechniek

In Bergen op Zoom werd de bestaande MCD-supermarkt afgelopen weken compleet omgebouwd tot Boon’s Markt, het nieuwste supermarktconcept van eigenaar Boon Food Group. De gehele winkelinventaris werd vervangen door nieuwe meubels. Speciaal voor de familie Boon ontwikkelden we bij Koning Koudetechniek koel- en vriesmeubelen die met hun design en uitstraling helemaal in het nieuwe winkelconcept van Boon’s Markt passen. Speciaal ontwikkelde meubels met strak design en een schitterende vleestoonbank zijn in de nieuwe winkel te zien. Voor onze CO2 koel- en vriesinstallatie, waarmee de meubels worden aangestuurd, ging het dak er af. Letterlijk. De installatie kreeg een plaats op de eerste verdieping, waardoor we haar door het dak naar binnen moesten takelen. Vanuit Koning Koudetechniek koppelden we niet alleen de koel- en vriesmeubels aan deze installatie. Ook de winkelverwarming maakten we tot integraal onderdeel van het systeem. Via warmtewisselaars halen de plafond-heaters in de winkel en het luchtgordijn bij de ingang hun warmte uit de restwarmte die vrijkomt bij de koeling. Dat bespaart energie én kosten.
De gloednieuwe Boon’s Markt in Bergen op Zoom ging op 18 februari opnieuw open voor het publiek. De familie Boon kan in deze winkel haar vooruitstrevende visie op supermarkt-inrichting presenteren. Wij konden er alle installatie-kennis die we bij Koning Koudetechniek in huis hebben etaleren.

 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×