Retail - Nederland

Buurtsuper Spar Lonneker

De uitdaging kort samengevat

Uitgekiende mix van nieuwe en revisie-meubels

Gereviseerde centrale koelinstallatie op Freon

Complete verbouwing in twee weken tijd

Budgetvriendelijk én duurzaam

De klantvraag

Midden in Lonneker, een dorpje in de gemeente Enschede, ligt Buurtsuper Spar. De winkel vervult een bijzondere rol in de hechte dorpsgemeenschap, als ontmoetingsplek voor de inwoners. En ook het personeel is bijzonder. De buurtsupermarkt wordt gerund door cliënten van Aveleijn, een zorginstelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Niet gek dus dat Buurtsuper Spar in het verleden is onderscheiden met de Lonneker Droadneagel, een waarderingsprijs voor organisaties of personen die zich positief onderscheiden in de gemeenschap van Lonneker.

De winkel was nu hoognodig aan een fikse opknapbeurt toe, waarbij tegelijkertijd het winkeloppervlak met 12 vierkante meter werd vergroot. Bij Koning Koudetechniek kregen we de vraag die moderniseringsslag mee vorm te geven. Met oog voor het bouwbudget en de sluitingstijd. Want de fanatieke medewerkers kunnen hun Buurtsuper Spar en hun klanten maar moeilijk missen.

Onze oplossing

We hebben bij Koning Koudetechniek altijd een ruim assortiment gereviseerde koel- en vriesmeubels op voorraad. Deze meubels zijn door onze technici volledig nagekeken en zowel technisch als optisch weer in nieuwstaat gebracht. In hetzelfde magazijn bevinden zich nog goede koel-vriesinstallaties uit eerdere winkelverbouwingen. Ook deze installaties zijn na revisie door onze experts weer volledig inzetbaar voor een betrouwbaar tweede leven.

Revisie-meubels sparen geld en milieu

Vanuit Koning Koudetechniek richtten we Buurtsuper Spar nieuw in met deels nieuwe koel- en vriesmeubels uit onze eigen Koning Koudelijn en deels met meubels uit onze revisie-voorraad. Dat is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook nog eens duurzaam.

Winkelsluiting van slechts twee weken helpt medewerkers en klanten

Alle meubels worden centraal aangestuurd door een koel- en vriesinstallatie die, al even duurzaam en budgetvriendelijk, ook uit ons revisie-arsenaal komt. Uiteraard gaven onze technici de Freon-installatie een volledige check-up, waarbij alle vitale delen ofwel verjongd, ofwel vervangen werden.

Op donderdag 16 februari, net geen twee weken na de sluiting, mochten de winkelmedewerkers weer klanten ontvangen in hun compleet vernieuwde Buurtsuper Spar. “Zelfde plek, nieuwe winkel! Hoe gaaf is dat!”, jubelden ze trots.

‘Keigaaf!’, vinden we bij Koning Koudetechniek.

Aanvragen koeladvies

Vraag vrijblijvend koeladvies aan en één van onze koeltechnisch experts neemt contact met je op!