Jumbo Den Bosch voorzien van CO2 installatie

Koning Koudetechniek heeft een uitdagend project volbracht in de nieuwe City Store van Jumbo aan het Paleiskwartier in Den Bosch. In het voormalige Emté-pand bleek het aanleggen van de leidingbaan een lastige opgave in verband met de sheddaken.

  • Klantnaam Jumbo Den Bosch
  • Datum Week 27 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 2043 m²
  • VVO 1023 m²
  • Branche retail

Het technisch hart van deze winkel is knap staaltje vakwerk. De gascooler van de CO2 installatie is opgebouwd uit twee delen beneden in de parkeerkelder geplaatst. De machinekamer staat 1 verdieping hoger op de begane grond geïnstalleerd. 

Lastige montage leidingbaan 

Om alles met elkaar in verbinding te brengen dienen we leidingwerk te monteren door de lastige vormen van de sheddaken van het pand niet een eenvoudige klus. Uiteindelijk is de gascooler uit twee delen opgebouwd en ter plaatse verbonden aan de koel/vriesinstallatie 

Technische details 

Voor deze ombouw van Emte naar Jumbo is het gehele koelinventaris gedemonteerd en vervangen. De koelmeubelen zijn allemaal vernieuwd.. De verwarming in de winkel wordt geregeld middels de VRVIII units van Daikin, dit systeem was al bestaand aanwezig in het pand.  

Meerdere malen verbouwd in 4 jaar

De nieuwe winkel is eind juni geopend. De afgelopen 4 jaar hebben we twee keer eerder de supermarkt verbouwd. Eerst de Van Heinde Versmarkt en sinds 2017 zat de Emté er gevestigd. 

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×