Plus Malden

heeft een frisse en warme Plus dankzij verwarmingskennis van Koning Koudetechniek

  • Klantnaam Plus Malden
  • Datum Week 47 2019
  • Type installatie CO2 installatie met WTW
  • BVO 1865 m²
  • VVO 1459 m²
  • Branche retail

Bij Koning Koudetechniek zijn we gespecialiseerd in complete koelsystemen voor supermarkten. We leveren koel- en vriesmeubelen, leggen het benodigde leidingnetwerk aan en plaatsen de aansturende CO2 koelinstallatie die door ons in eigen huis is ontwikkeld.
Wat veel mensen niet weten is dat we met Koning Koudetechniek steeds vaker ook de gehele winkelverwarming voor onze rekening nemen, via warmtewisselaars op onze koelinstallatie. In Malden hielpen we Cor Willem Visser, eigenaar van de plaatselijke Plus supermarkt, op die manier aan een winkel die efficiënt en duurzaam gekoeld én verwarmd wordt.

Koning Koudetechniek verwarmt supermarkt via warmtewisselaars op koelsysteem

Cor Willem Visser is sinds januari eigenaar van de Plus in de winkelpassage van Malden. Om zijn supermarkt een boost te geven bouwde hij de winkel om naar de laatste Plus 2.0 formule. Met Koning Koudetechniek brachten we ook de koeltechniek in zijn supermarkt naar de laatste standaard. We demonteerden de bestaande koelinstallatie, die draaide op het niet meer gangbare koudemiddel freon R507a. Op een andere plek in het magazijn monteerden we een geheel nieuwe koelinstallatie die gebruik maakt van het natuurlijke koudemiddel CO2. Dat op zich efficiency slag inhoudt. Maar we gingen bij Koning Koudetechniek nog een stapje verder. We monteerden warmtewisselaars op onze koelinstallatie waardoor we de warmte die bij de koeling vrijkomt efficiënt en duurzaam kunnen hergebruiken. Sterker nog; we sturen er de gehele luchtverwarming in de winkel mee aan. Voor het luchtgordijn aan de passage-ingang is een aanvullende warmtepomp geïnstalleerd

Cor Willem Visser mocht op 20 november zijn compleet vernieuwde Plus heropenen voor het publiek. “Mijn doel is om boodschappen doen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken”, zegt de trotse eigenaar. “Ik krijg er energie van om mijn klanten optimaal van dienst te zijn.”

Dankzij Koning Koudetechniek kan hij die energie ook volledig in zijn klanten steken. Wij gaven zijn supermarkt een uiterst efficiënte energiehuishouding.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×