Hotel Valies

In Roermond is het gloednieuw Hotel Valies gerealiseerd. Bijzonder is dat achter de art deco inrichting een vooruitstrevend gebouwbeheersysteem is aangelegd.

  • Klantnaam Hotel Valies
  • Datum Week 50 2018
  • Type installatie Airconditioning met CO2 warmtepomp
  • BVO 2000 m²
  • Branche utiliteit

CO2-warmtepompen

Wij hebben als Koning Koudetechniek de complete airconditioning/verwarming, klimaatbeheersing en warmwatervoorziening verzorgd. We hebben daartoe alle 73 hotelkamers voorzien van verwarming, koeling en ventilatie. Met drie grote luchtbehandelingskasten, uitgerust met warmtepomp-units, conditioneren we de lounge-ruimte, ontbijtzaal en kinderkamers. Tot slot hebben we CO2-warmtepompen geïnstalleerd, waarmee we de complete warmwatervoorziening in het hotel energiezuinig waarborgen.

Bij Koning Koudetechniek zijn we van alle markten thuis. Mede dankzij ons kunnen de gasten van Valies straks genieten van een aangenaam en duurzaam hotelklimaat.

Klimaat “all-electric”

Het nieuw te bouwen Hotel Valies is verrezen op één van de mooiste plekken van Roermond. Het vijf verdiepingen tellende gebouw krijgt 73 kamers en 10 gezamenlijke ruimtes. De locatie, Loesbleik, biedt uitzicht op de Roer. Het hotel is met name gericht op families en krijgt een inrichting die geïnspireerd is op de art deco stijl uit de vorige eeuw. De gebouwtechniek is juist bijzonder toekomstgericht en vooruitstrevend. Zo is het hele hotel ‘all electric’ gebouwd, waardoor een gasvoorziening overbodig is.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×