Coop Cromvoirt

is een voormalige EMTÉ welke volledig verbouwd is. Koning Koudetechniek heeft voor de verbouwing de koelingen verzorgd. Dit hebben ze op verzoek van de klant volledig gedaan met gereviseerde koel -en vriesmeubelen. Wel zo duurzaam én low-budget voor Coop.

  • KlantnaamCoop Cromvoirt
  • Datum27-11-2018
  • Type installatieCO2 installatie zonder WTW
  • BVO847 m²
  • Brancheretail

Gereviseerd en klaar voor de toekomst

Net als alle andere EMTÉ’s moest ook de vestiging in Cromvoirt eraan geloven; de huidige supermarkt kreeg een nieuwe eigenaar. Met Coop hebben de Cromvoirters een buurtsuper die alleen maar gereviseerde koelmeubelen is ingericht. En de gereviseerde meubelen kunnen er nog jaren tegenaan!

24/7 gemonitord dankzij de Meldkamer

Verder heeft KKT een nieuwe eigen samengebouwde Co2 koel- en vriesinstallatie geïnstalleerd. De huidige cv-installatie wordt hergebruikt omdat de desinvestering in dit geval te groot is. De nieuwe Coop is aangesloten op de meldkamer van KKT. Hierdoor worden de koelingen 24/7 gemonitord en wordt er gelijk ingegrepen wanneer er iets misgaat.

Koning Koudetechniek

Koning Koudetechniek is dé vooruitstrevende koelspecialist in de Agro-, Food-, Retail- en Utiliteitsindustrie. Dankzij hun uitgebreide assortiment in combinatie met specialistisch maatwerk voldoen ze aan elke koelvraag. De producten van Koning Koudetechniek vallen, naast het mooie design, op vanwege de duurzaamheid en de hoge kwaliteit.

De EMTÉ in Cromvoirt is de eerst van de in totaal 51 EMTÉ-winkels in Nederland die tot Coop is verbouwd.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×