Coop Nijmegen Molenweg

kan dankzij een compleet nieuw koelsysteem, inclusief alle koel- en vriesmeubels weer jaren gezond vooruit. Op naar een frisse en duurzame toekomst!

  • Klantnaam Coop Nijmegen Molenweg
  • Datum Week 34 2020
  • BVO 923 m²
  • VVO 808 m²
  • Branche retail

Het Coop-filiaal aan de Molenweg in Nijmegen was al jaren verouderd. Na een complete metamorfose is de supermarkt nu weer helemaal up-to-date. Met Koning Koudetechniek gaven we kleur en vorm aan de recente opfris-operatie. In de winkel vervingen we de complete inventaris door moderne koel- en vriesmeubels uit onze Koning Koudelijn. De machinekamer, het hart van ons koelsysteem dat alle meubels aanstuurt, installeerden we in een bijgelegen garage-box. Om de winkelsluiting tot een minimum te beperken voerden we die installatie al in het voortraject uit. Daarnaast verzorgden we met Koning Koudetechniek de complete winkelverwarming, zodat één geïntegreerd systeem is ontstaan. Niet alleen voor de koeling, maar voor het gehele winkel-klimaat.

Milieuvriendelijke koelinstallatie van Koning Koudetechniek markeert nieuwe toekomst

“De winkel is duurzaam verbouwd. Met de nieuwe milieuvriendelijke koelinstallatie is onze supermarkt klaar voor de toekomst”, zei supermarktmanager Patrick van Putten tegen weekblad De Brug Nijmegen voor de heropening van ‘zijn’ Coop. De winkel kon de opfrisbeurt ook hard gebruiken, vervolgde hij: “De hele winkel was oud, bijna een museumstuk. Daarom hebben we hem helemaal opgeknapt, van nieuwe koelingen tot een gehele vernieuwde versafdeling.” Bij Koning Koudetechniek zijn we trots op de bijdrage die we ook aan deze verbouwing mochten leveren. Dankzij onze koelmeubels worden de producten in de uitgebreide versafdelingen aantrekkelijk én duurzaam gepresenteerd. Onze vriesmeubels dragen bij aan de moderne uitstraling van de vernieuwde Coop. En het achterliggende koel- en verwarmingssysteem van Koning Koudetechniek houdt zowel de koel- en vriesmeubels als de winkel op de juiste temperatuur. De geheel vernieuwde Coop ging op maandag 7 september weer open voor het winkelende publiek. “Klanten kennen de winkel na deze enorme facelift niet meer terug”, zei Patrick van Putten op voorhand. “En ook de teamleden hebben zin in een frisse, nieuwe start.” Bij Koning Koudetechniek gunnen we Patrick, zijn klanten én zijn team die duurzame herstart van harte.

Even bellen? mailen mag ook

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×